VILLMARK REISER & KURS i Nord-Østerdalen og Røros

Tenk deg . . .

du er i villmarka. Sansene dine er lysvåkne, du ser de minste bevegelser og hører de laveste lyder. Du kjenner jorda under føttene, skogens lukt i nesa og vinden på kinnene. En sjette sans hvisker deg noe om det usynlige.

Oppmerksom, lett og smidig beveger du deg i terrenget som om du var en del av naturen. Du høres sannelig med til den og du vet selvfølgelig å finne mat der og ly og varme og alt annet du trenger for å leve.

Naturen er hjemmet ditt som du deler med dine fortrolige venner; dyr, planter, og alle levende vesener.

Synes du det høres spennende ut? Ønsker du å få oppleve litt av det? Eller gå litt dypere inn på det? Da har du kommet til rett sted.

Velkommen i villmarken –
og hos Wilderness Life!

 • Villmark reiser i Nord-Østerdalen og Røros regionen

  VILLMARKSREISER

  Guidede fot-, kano- og skiturer i utvalgte villmarksområder skaper trygge rammer for personlige villmarksopplevelser. Elementer fra villmarksskolen byr på anledning til å intensivere erfaringen og til å gjenoppdage din forbindelse med naturen.
  Les mer…

 • Villmark kurs i Nord-Østerdalen og Rørosregionen

  VILLMARKSKURS

  Kursene er designet til å gjenopprette vår forbindelse med naturen og til å utvikle vårt fult potensiale som mennesker, på et både fysisk, mentalt og sosialt nivå. Kursene finner sted i villmarksomgivelser, der vi kan utvikle den naturgleden som vi opprinnelig er skapt for.
  Les mer…

 • Professional Training i Nord-Østerdalens villmark

  PROFESSIONAL TRAINING

  Miljøspørsmål, et kreativt og kommunikativt arbeidsmiljø samt personalutvikling er områder som blir stadig viktigere i næringslivet. Bedriftsprogrammene bidrar med nye perspektiver utifra naturlige sykler, verdsettelsen av alle livsformer, en fredful holdning og åpen tenking.
  Ta kontakt for mer informasjon.

 • Natursentrert Mentoring: det å leve naturnærvær (bilde)

  NATURSENTRERT MENTORING

  Natursentrert mentoring er nøkkelen til å bringe naturen tilbake i ditt liv. Den kombinerer veiledede naturopplevelser, selvstendige naturstudier og oppmerksom fasilitering til en personlig utviklingsreise som forvandler ditt liv.
  Les mer…

 • Villmark i Nord-Østerdalen: book nå!

  KALENDER

  Få en oversikt over alle tilgjenglige datoer på sommer- eller vinterstid, om det er villmarksreiser eller villmarkskurs. Gå direkte til kalenderen…

 • Naturopplevelser i Nord-Østerdalens villmark

  PROFIL

  Mennesket er skapt for et liv i nær kontakt med naturen, dette er overbevisningen hos Wilderness Life. Om det gjelder rekreasjon, personlig utfoldelse, utfordringer i yrket eller spørsmål i feltet samfunn-næringsliv-miljø; et sterkt bånd til naturen støtter oss. Vi hjelper til å gjenopprette forbindelsen.
  Les mer…

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt: