VILLMARKSREISER
Villmarksopplevelser

Guidede villmarksreiser – fot-, kano- og skiturer – i utvalgte villmarksområder skaper trygge rammer for dine personlige villmarksopplevelser. Elementer fra villmarksskolen hjelper til å intensivere erfaringen og til å gjenoppdage din forbindelse med naturen.

Hos Wilderness Life møtes naturen på en særskilt måte: Vi senker tempo og lydstyrke og glir inn i naturens rytme. Vi tar vare på at både vi trives der ute og naturen trives med oss. Iblant møter dyr og fugler; når de forblir avslappet i nærheten og ser rolig på oss, da er vi mottatt i naturens rike.

Villmarksreiser

 • VILLMARKSREISER: Vandretur i Nord-Østerdalen (bilde)

  VANDRETUR
  Nomader i Nord-Østerdalen

  Fritt og ubundet streifer vi rundt i Nord-Østerdalens utstrakte skoger og fjellvidder med bare himmelen over oss. Vandreturen gir oss villmarksopplevelser i fri natur, med bål og overnattinger under åpen stjernehimmel.
  Les mer…

 • VILLMARKSREISER: Kano Vandring Sølensjøen og Rendals Sølen (bilde)

  KANO VANDRING
  Sølensjøen og Rendals Sølen

  En kanoreise i Rendalens villmarksparadis med telt, fiske og bål. Paddleturer på krystallklare vann samt dagsturer til fjells i tillegg. Kano vandring: dette er uforfalsket villmarksliv som vi vil nyte i all ro.
  Les mer…

 • VILLMARKSREISER: Fjellskitur i Nord-Østerdalen (bilde)

  FJELLSKITUR
  i Nord-Østerdalens vinterland

  Fjellskitur i Nord-Østerdalens vinterland: skigåing på snøhvite vidder og gjennom tilsnødde skoger. En ensom sæter er basen for våre oppdagelsesferder på ekte treski.
  Les mer…

 • VILLMARKSREISER: Fjellskivandring i Forollhogna (bilde)

  FJELLSKI VANDRING
  Forollhogna: I villreinens spor

  Fjellski vandring på Forollhognas vidde, i villreinens spor. Et vintereventyr på 1.000 Kvadratkilometer ensomhet. Vi går på ekte treski. Dette er skigåing på opprinnelig vis, et ærlig møte med vinterverdenen.
  Les mer…

 • VILLMARKSTURER: skreddersydde naturopplevelser i Røros regionen (bilde)

  VILLMARKSTURER
  Skreddersydde naturopplevelser

  Fotturer, kanoturer, skiturer utenom det faste programmet, ledet av en lokalkjent guide. På skreddersydde villmarksturer får du oppdage gjemte naturperler i Røros regionen.
  Les mer…

Les mer om:

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt: