VILLMARKSKURS
naturnærvær

Kursene er designet til å gjenopprette vår forbindelse med naturen og til å utvikle vårt fult potensial som mennesker, på et både fysisk, mentalt og sosialt nivå. Alle villmarkskurs finner sted som leirer i villmarksomgivelser, der vi kan utvikle den naturkontakten som vi opprinnelig er skapt for.

Villmarkskurs

 • Villmarkskurs: naturnærvær i villmarksleir (bilde)

  VILLMARKSLEIR
  Human – Nature

  Du ønsker å oppleve ekte villmark og komme tett inn på naturen og livets puls. I villmarksleiren blir du kjent med både de praktiske og mentale ferdighetene du virkelig trenger for å leve i rå natur.
  Les mer…

 • Villmarkskurs i Sverige: selvutvikling i speilet av brunbjørnen

  SKOGSLEIR
  Broder bjørn : Sverige

  Bli kjent med brunbjørnenes verden. I deres kjerneområde i Dalarna holder vi på med sporelesning og dyrimitasjon etter bjørn. Slik avslører vi bjørnenes hemmeligheter. Forskere fra Det skandinaviske bjørneprosjektet støtter oss med deres kunnskap fra mange års feltarbeid.
  Ta kontakt for flere informasjoner…
  Eller:
  Les mer på tysk…

 • Villmarkskurs i Femundsmarka: villmarksliv i vinterleir (bilde)

  VINTER VILLMARKSLEIR
  Ild og is : Femundsmarka

  Vintersurvival, eller heller: villmarksliv vinterstid er kursets tema. Vi bor på snøleir under åpen himmel og i snøhule eller iglo, som vi lager selv. I vinterleiren lærer vi å fyre opp den ‘indre ilden’ og allierer oss med kulda.
  Ta kontakt for flere informasjoner…
  Eller:
  Les mer på engelsk…

 • Villmarksleir: Selferfaring i naturen (bilde)

  BACK TO THE WILD
  Villmarksleir : Meldal

  Back to the Wild er en reise inn i vill natur. En villmarksleir uten forstyrrelser: vi lever i øyeblikket – når fisken napper får vi fisk, når det regner blir vi våte. Hva som enn skjer, naturen kan provosere spørsmål, gi nye innsyn eller utløse reelle forandringer. Finn ut for deg selv hva den har å by på deg.
  Ta kontakt for flere informasjoner…
  Eller:
  Les mer på engelsk…

 • Villmarkstrening: skreddersydde villmarkskurs i Nord-Østerdalen

  VILLMARKSTRENING
  Skreddersydde villmarkskurs

  Orientering, tenne bål, utvide sansene, bli ‘usynlig’, mat fra naturen, finne ly og mangt annet: kursets tema skreddersys etter dine ønsker, dato og sted avtales likeså individuelt.
  Ta kontakt for flere informasjoner…

Les mer om:

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt: