VILLMARKSKURS
naturnærvær

Kursene er designet til å gjenopprette vår forbindelse med naturen og til å utvikle vårt fult potensial som mennesker, på et både fysisk, mentalt og sosialt nivå. Alle villmarkskurs finner sted som leirer i villmarksomgivelser, der vi kan utvikle den naturkontakten som vi opprinnelig er skapt for.

Villmarkskurs

 • Villmarkskurs i Femundsmarka: naturglede i villmarksleir (bilde)

  HUMAN – NATURE
  villmarksleir i Femundsmarka

  Kursleiren holdes i Femundsmarkas storartet villmark. På villmarkskurset lærer vi teknikker og rutiner som forbinder oss med naturen, og vi får anledning til å utdype dem. I felleskap og hver for seg selv prøver vi ut å leve i full kontakt med naturen og livets puls.
  Kurset er under planlegging.
  Ta kontakt for flere informasjoner…

 • Villmarkskurs i Sverige: selvutvikling i speilet av brunbjørnen

  SKOGSLEIR
  Broder bjørn : Sverige

  Villmarkskurs i Sveriges store skoger, brunbjørnens hjemmested. Gjennom vitenskaplige foredrag i skogen, sporelesing og bjørnenes selve lærer forbinder vi oss med de faszinerende dyrene. Vi opplever hva naturnærvær virkelig betyr og nytter høvet til selvutvikling i speilet av bjørnen.
  Ta kontakt for flere informasjoner…
  Eller:
  Les mer på tysk…

 • Villmarkskurs i Femundsmarka: villmarksliv i vinterleir (bilde)

  VINTER VILLMARKSLEIR
  Ild og is : Femundsmarka

  Vintersurvival, eller heller: villmarksliv vinterstid er kursets tema. Vi bor på snøleir under åpen himmel og i snøhule eller iglo, som vi lager selv. I vinterleiren lærer vi å fyre opp den ‘indre ilden’ og allierer oss med kulda.
  Ta kontakt for flere informasjoner…
  Eller:
  Les mer på engelsk…

 • Villmarkstrening: skreddersydde villmarkskurs i Nord-Østerdalen

  VILLMARKSTRENING
  Skreddersydde villmarkskurs

  Orientering, tenne bål, utvide sansene, bli ‘usynlig’, mat fra naturen, finne ly og mangt annet: kursets tema skreddersys etter dine ønsker, dato og sted avtales likeså individuelt.
  Ta kontakt for flere informasjoner…

Les mer om:

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt: